Tag: Strategie

De digitale handtekening uitgelicht

De digitale handtekening uitgelicht gratis downloaden

Bijna iedere organisatie heeft het briefpapier vervangen door een e-mailtemplate, handtekening incluis. Ontdek in deze whitepaper welke digitale handtekening het beste past bij jouw behoeften. Digitale handtekeningen zijn er namelijk in allerlei vormen en maten. Van e-mailafsluiter tot gekwalificeerde digitale handtekening, deze whitepaper vertelt je precies de voordelen.

Lees verder ›Download nu

Start nu met een betere klantgerichtheid

Start nu met een betere klantgerichtheid gratis downloaden

Meer focus op de klant moet uiteindelijk leiden tot een klantgerichtere organisatie. Maar vergeet ook de eigen medewerkers niet. Door hen te voorzien van de juiste technologie zijn ze nog beter in staat om jouw visie uit te dragen en zo de klant zo goed mogelijk te bedienen. Wat is de rol van deze empowered employees? Dat lees je hier!

Lees verder ›Download nu

5 essentiële stappen bij het aantrekken van nieuw kapitaal

5 essentiële stappen bij het aantrekken van nieuw kapitaal gratis downloaden

Een onderneming die wil groeien heeft kapitaal nodig om te kunnen investeren. Of je nu kiest voor een beursgang of een kapitaalinjectie van privé-investeerders, inzage in het financiële plaatje van de onderneming is cruciaal voor succes. Deze whitepaper zet 5 essentiële stappen op een rij die jouw onderneming optimaal voorbereiden op het werven van nieuwe fondsen.

Lees verder ›Download nu

Met deze 5 datamanagement tips word je datagedreven

Met deze 5 datamanagement tips word je datagedreven gratis downloaden

De tijd dat alleen de grootste bedrijven aan de slag gingen met analytics en data ligt al lang achter ons. Analytics is gemeengoed geworden en iedereen ziet in dat data en analytics de basis vormen voor meer inzicht in je business. Hoe zit het met de volgende stap richting een datagedreven beleid? Met de 5 datamanagement tips uit deze whitepaper bereid jij de organisatie voor op een datagedreven beleid.

Lees verder ›Download nu

Internet of Things: verhalen over missers en successen

Internet of Things: verhalen over missers en successen gratis downloaden

IoT-projecten staan nog steeds op de to-do-lijst van veel organisaties. Sommigen onder ons zetten alvast de eerste voorzichtige stappen, anderen zijn nog op zoek naar het juiste moment om te starten. In welke fase je ook zit, het is altijd interessant om te kijken hoe het andere verging. In deze whitepaper vertellen 80 IT-professionals over hun missers en successen.

Lees verder ›Download nu

In 5 stappen beter gebruikmaken van Skype for Business

In 5 stappen beter gebruikmaken van Skype for Business gratis downloaden

Samenwerken over de grenzen heen of thuiswerken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Nieuwe technologie zoals Skype for Business zorgt ervoor dat we altijd en overal net zo productief werken als op kantoor. Voorwaarde is wel dat iedereen de nieuwe software optimaal gebruikt. Zo niet, dan zal je investering niet lonen. Haal optimaal rendement uit je personeel en de software!

Lees verder ›Download nu

Money money money…krijg inzicht in de financiële prestaties

Money money money…krijg inzicht in de financiële prestaties gratis downloaden

Heb jij volledig en real-time inzicht in de financiële prestaties van jouw organisatie? Of word jij maar al te vaak gehinderd door software-systemen die niet integreren? Je bent zeker niet de enige, wereldwijd kampen organisaties met een gebrek aan inzicht. Lees hier welke 7 belemmeringen organisaties remmen in hun groei en hoe je hier een eind aan maakt.

Lees verder ›Download nu

Wat is de cloud nou precies?

Wat is de cloud nou precies? gratis downloaden

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder ›Download nu

Wat is cognitive computing en wat zijn de voordelen?

Wat is cognitive computing en wat zijn de voordelen? gratis downloaden

Cognitive computing maakt een soort problemen waarvoor nog geen ‘computeroplossing’ was computable. Dat wil zeggen dat complexe menselijke problemen kunnen worden opgepakt door een computeromgeving.

Lees verder ›Download nu

10 tips voor het succesvol aankopen van een bedrijf

10 tips voor het succesvol aankopen van een bedrijf gratis downloaden

Het kopen van een bedrijf zonder voldoende ervaring is lastig. In deze whitepaper zijn tien tips samengebracht die door overnameadviseurs met jarenlange ervaring als belangrijke succesfactoren zijn aangemerkt.

Lees verder ›Download nu

Human Resource Management beleid verbeteren

Human Resource Management beleid verbeteren gratis downloaden

Een HRM-beleid dat niet meebeweegt met de bedrijfsdoelstellingen en waarvan niet duidelijk is wat de opbrengst is, kost geld en levert problemen op. HRM kan echter grote invloed hebben op het bedrijfsresultaat en de performance van het personeel. Het meten van deze resultaten, de opbrengsten en de dienstverlening, heeft in veel gevallen nog niet de hoogste prioriteit en vindt niet structureel plaats. Lees hier meer over in de whitepaper.

Lees verder ›Download nu