Sales Leads genereren met kennis

Sales leads met actief informeren

Sales leads met actief informeren

Om nieuwe sales leads te genereren bestaan uiteraard verschillende mogelijkheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan seminars, (online) netwerken, telemarketing en direct e-mail. Echter niet ieder marketing initiatief is op ieder moment even effectief.

Voor het attenderen en informeren van doelgroepen kan bijvoorbeeld gedacht worden aan de volgende activiteiten:

  • Organiseren van evenementen, workshops en webinars
  • Gericht distribueren van rapporten, achtergrond artikelen en whitepapers
  • Versturen van informatieve e-nieuwsbrieven of sponsored magazines
  • Het bijhouden van een eigen expertblog en actief deelnemen aan relevante communities

Het is ook mogelijk om op Internet als B2B leadgeneratie platform nieuwe sales leads te genereren. Het ,zoals in de whitepaper beschreven, leadgeneratie proces bestaat uit 5 stappen, hieronder staan er 2 beschreven:

  1. Een geïnteresseerde bezoeker komt op een kennisomgeving, bijvoorbeeld via een zoekmachine of social network.
  2. De bezoeker klikt door themarubrieken en artikelen.

Download vrijblijvend de volledige whitepaper “Sales leads genereren met kennis” waarin dieper wordt ingegaan op de bovenstaande punten en stappen. Daarnaast wordt het promoten van een whitepaper en het campagne management besproken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom B2BOnline Conversie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

B2B :  Data van websitebezoekers omzetten in omzet

Elke B2B-organisatie analyseert op zijn eigen manier websitebezoek. Tot in detail via Google Analytics of pas als er een potentiele lead is. Hierdoor blijven veel kansen liggen. Hoe kunt u een hoger rendement genereren met informatie uit websitebezoek? Lees in deze whitepaper meer over de stappen in het koopproces, wat het rendement is en welke tools u kunt inzetten. Daarmee kunt u uw B2B-omzet verhogen.

Lees verder

B2B :  B2B-leadgeneratie: zo laten bedrijven hun verkoop stijgen

Waarom profiteren sommige bedrijven wél van de economische groei? De Nationale B2B Leadgeneratie Benchmark 2017 laat zien hoe marketeers en salesmanagers betere sales weten te realiseren. Met cijfers, interviews en achtergrondinformatie over methodes die leads en sales opleveren, ligt succes ook voor u binnen handbereik.

Lees verder

Online Conversie :  IT Leadgeneratie Benchmark

Leadgeneratie wordt steeds belangrijker in onze alsmaar digitaliserende wereld. IT-aanbieders worstelen met de vraag hoe ze zich het beste in de kijker kunnen spelen bij inkopers op individueel – tot directieniveau. In een uitgebreid benchmarkonderzoek is de IT-marketing van circa honderd Microsoft partners onder de loep genomen, waarbij een wel heel bijzondere onderzoeksmethodiek is gebruikt.

Lees verder

Partner

Heliview Online

Heliview Online is een specialist in B2B Content Marketing voor zakelijke en IT dienstverleners.

Profiel Heliview Online ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.