Seven questions for BYOD

Is uw bedrijf klaar voor Bring Your Own Device (BYOD)?

Is uw bedrijf klaar voor Bring Your Own Device (BYOD)?

Het komt steeds vaker voor, medewerkers nemen hun eigen smartphones, tablets en andere apparaten mee naar het werk. Uit een recent onderzoek van ‘Information Week’ kwam dat 65% van de deelnemende bedrijven een groei in de adoptie van BYOD.

Om te kijken of de organisatie wel klaar is voor BYOD, komen de zeven belangrijkste vragen omtrent BYOD in deze whitepaper naar voren. De vragen waar deze whitepaper op in gaat zijn:

  1. Is het netwerk van de organisatie klaar voor meer complexiteit?
  2. Kan de helpdesk van de organisatie omgaan met de drukte?
  3. Zijn de BYOD mobiele apparaten veilig?
  4. Heeft de organisatie voldoende apps?
  5. Zijn de nieuwe diensten klaar om van start te gaan?
  6. Is er een beleid en procedure?
  7. Zijn alle medewerkers op de hoogte?

Download de whitepaper
Download vrijblijvend de whitepaper “Seven questions for BYOD” waarin de bovenstaande zeven vragen uit een worden gezet.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.