SharePoint 2010 Functionaliteiten Composites

Productiviteit verhogen met SharePoint 2010 Composites

Productiviteit verhogen met SharePoint 2010 Composites

SharePoint 2010 Composites is een gloednieuw onderdeel op SharePoint gebied. Het stelt medewerkers in staat om zonder kennis van programmeertalen minioplossingen te bouwen, die zorgen voor een hogere mate van self-service. Self-service onder medewerkers is gunstig, want het verhoogt hun productiviteit. Ze kunnen immers voor henzelf werkbare oplossingen maken: user-driven oplossingen.

Omdat er binnen het SharePoint 2010 platform wordt gewerkt, hebben IT-professionals ook voldoende controle op wat de eigen medewerkers creëren. Een gezonde balans tussen self-service en controle.
Zo kan het personeel onder andere de volgende oplossingen creëren:

  • Look en feel van browsers
  • Declaratieoplossingen
  • Investeringen van projecten e.a. zaken bijhouden
  • Diagrammen en databases delen

SharePoint 2010 wordt op deze manier een beheersbare en schaalbare oplossing met input van gebruikers op allerlei niveaus. Voor wie geïnteresseerd is in mogelijkheden om de productiviteit binnen de organisatie te vergroten, is deze whitepaper zeer geschikt leesmateriaal.

Verouderd artikel
Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u er op wijzen dat SharePoint 2010 is verouderd. Lees hier meer over SharePoint 2013, de opvolger van SharePoint 2010.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom InformatiemanagementSharePoint 2010 bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Informatiemanagement :  Office 365: Zo gebruikt u het optimaal

Veel organisaties werken met Office 365. Alleen door gebrek aan kennis laten veel werknemers de diverse kansen die het met zich mee brengt liggen. Hierdoor gaat de gedane investering verloren. Door de veelvoorkomende valkuilen te ontwijken, kunt u de adoptie verhogen. Lees hier de 5 valkuilen en ga direct aan de slag.

Lees verder

SharePoint 2010 :  SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

Het gebruik van internet is de laatste jaren verschoven van nieuws delen en informatie zoeken, naar steeds meer online doen met handige applicaties en tools. Het aantal handige online applicaties en tools groeit en mensen doen steeds meer online. Die trend zet zich op de werkvloer ook voort. Veel organisaties werken met SharePoint 2016. De redenen waarom zij kiezen voor deze oplossing zijn onder andere de herkenbare User Interface en de volledige integratie met Microsoft Office Suite. Maar wist u ook dat SharePoint 2016 handige analytische tools biedt? Lees hier de 10 redenen om te kiezen voor SharePoint 2016.

Lees verder

SharePoint 2010 :  De mogelijkheden van SharePoint 2010

Wat zijn de mogelijkheden van SharePoint 2010? Medewerkers komen en medewerkers gaan, in de tussentijd slaan deze mensen veel informatie op. Als ze weg gaan nemen ze deze informatie mee. Dit soort verloren informatie kan een groot bedrijfsrisico vormen! SharePoint 2010 kan hier een oplossing voor bieden. Alle informatie beter beheren, makkelijker samenwerken aan documenten en dit gemakkelijk publiceren. Lees in deze whitepaper meer over SharePoint 2010.

Lees verder

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.