SharePoint 2010: Functionaliteiten Content

ECM en SharePoint 2010 voor een goede informatievoorziening

ECM en SharePoint 2010 voor een goede informatievoorziening

Enterprise Content Management (ECM) is voor veel organisaties een prioriteit geworden. Het genereren en delen van business informatie neemt in hoog tempo toe, compliance vereisten voor overheden worden meer stringent en key business taken vragen accurate en snelle toegang tot records, documenten en andere informatie. Zonder content management wordt informatievoorziening een chaos. De informatie is onbeheersbaar, niet te doorzoeken en de processen zitten meer in de hoofden van medewerkers dan dat ze zijn opgeslagen in technologie.

ECM met SharePoint Server 2010 is een hoogwaardige oplossing die deelname van gebruikers stimuleert en die tools bevat voor streng beveiligde en adequaat beheerde content. SharePoint Server 2010 stelt organisaties in staat om content management te democratiseren. Dit leidt tot betere, snellere en veiligere processen die beheerd kunnen worden in een herkenbare omgeving.

De grootste voordelen van ECM in SharePoint Server 2010 zijn:

  • Stimuleren van participatie door werknemers;
  • Voldoen aan compliance vereisten;
  • Besparen op kosten.

Deze gratis whitepaper gaat in op de manier waarop Enterprise Content Management een positieve invloed kan uitoefenen op zakendoen. Interessant leesmateriaal voor CIO’s, IT professionals en voor iedereen die meer informatie zoekt over ECM.

Verouderd artikel
Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u er op wijzen dat SharePoint 2010 is verouderd. Lees hier meer over SharePoint 2013, de opvolger van SharePoint 2010.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom SharePoint 2010 bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

SharePoint 2010 :  SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

Het gebruik van internet is de laatste jaren verschoven van nieuws delen en informatie zoeken, naar steeds meer online doen met handige applicaties en tools. Het aantal handige online applicaties en tools groeit en mensen doen steeds meer online. Die trend zet zich op de werkvloer ook voort. Veel organisaties werken met SharePoint 2016. De redenen waarom zij kiezen voor deze oplossing zijn onder andere de herkenbare User Interface en de volledige integratie met Microsoft Office Suite. Maar wist u ook dat SharePoint 2016 handige analytische tools biedt? Lees hier de 10 redenen om te kiezen voor SharePoint 2016.

Lees verder

SharePoint 2010 :  De mogelijkheden van SharePoint 2010

Wat zijn de mogelijkheden van SharePoint 2010? Medewerkers komen en medewerkers gaan, in de tussentijd slaan deze mensen veel informatie op. Als ze weg gaan nemen ze deze informatie mee. Dit soort verloren informatie kan een groot bedrijfsrisico vormen! SharePoint 2010 kan hier een oplossing voor bieden. Alle informatie beter beheren, makkelijker samenwerken aan documenten en dit gemakkelijk publiceren. Lees in deze whitepaper meer over SharePoint 2010.

Lees verder

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.