SharePoint 2010: Functionaliteiten Foundation

Eenvoudig samenwerken met SharePoint Foundation 2010

Eenvoudig samenwerken met SharePoint Foundation 2010

SharePoint Foundation 2010 is de opmaat naar het technologische framework van Microsoft, Windows SharePoint Services 3.0. Deze whitepaper geeft de lezer een overzicht van SharePoint Foundation 2010, een coöperatief platform nieuwe stijl: veilig, beheersbaar en web-based.
Met SharePoint Foundation 2010 kunnen organisaties onder meer:

  • Effectief en eenvoudig samenwerken
  • Een beheersbare infrastructuur inzetten/uitbouwen
  • Web-applicaties bouwen

Deze whitepaper vormt een introductie op SharePoint Foundation 2010. Geschikt leesmateriaal voor zowel iedereen die op zoek is naar een hogere productiviteit van zijn personeel of team, als voor ontwikkelaars die een uitbreidbaar platform zoeken voor het bouwen van web-applicaties.

Verouderd artikel
Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u er op wijzen dat SharePoint 2010 is verouderd. Lees hier meer over SharePoint 2013, de opvolger van SharePoint 2010.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom SharePoint 2010 bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

SharePoint 2010 :  SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

Het gebruik van internet is de laatste jaren verschoven van nieuws delen en informatie zoeken, naar steeds meer online doen met handige applicaties en tools. Het aantal handige online applicaties en tools groeit en mensen doen steeds meer online. Die trend zet zich op de werkvloer ook voort. Veel organisaties werken met SharePoint 2016. De redenen waarom zij kiezen voor deze oplossing zijn onder andere de herkenbare User Interface en de volledige integratie met Microsoft Office Suite. Maar wist u ook dat SharePoint 2016 handige analytische tools biedt? Lees hier de 10 redenen om te kiezen voor SharePoint 2016.

Lees verder

SharePoint 2010 :  De mogelijkheden van SharePoint 2010

Wat zijn de mogelijkheden van SharePoint 2010? Medewerkers komen en medewerkers gaan, in de tussentijd slaan deze mensen veel informatie op. Als ze weg gaan nemen ze deze informatie mee. Dit soort verloren informatie kan een groot bedrijfsrisico vormen! SharePoint 2010 kan hier een oplossing voor bieden. Alle informatie beter beheren, makkelijker samenwerken aan documenten en dit gemakkelijk publiceren. Lees in deze whitepaper meer over SharePoint 2010.

Lees verder

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.