SharePoint 2016: samenwerken opnieuw uitgevonden

SharePoint Server 2016 – reviewer’s gids

SharePoint Server 2016 – reviewer’s gids

Goed kunnen samenwerken is van vitaal belang voor elke organisatie. Een goed collaboratieplatform is daarbij essentieel. SharePoint 2016 is verbeterd waardoor het platform flexibeler ingezet kan worden, data nog beter beveiligd wordt en medewerkers ook op tablets en smartphones kunnen werken. Bovendien kunt u dankzij de schaalbaarheid en flexibiliteit van het platform op uw IT-kosten besparen.

Nog beter samenwerken met SharePoint 2016

Samenwerken is delen. Om dat gemakkelijker te maken, zijn er verschillende verbeteringen aangebracht. Bestanden worden steeds groter, daarom is het onder andere mogelijk om tot 10GB per keer te uploaden. Dankzij slimme technologie zal uw bandbreedte tijdens deze bestandsoverdracht nooit dichtslibben waardoor u gewoon kunt doorwerken. Medewerkers kunnen hierdoor productiever zijn. Dat geldt ook voor uw IT-afdeling omdat de workflow beter gestroomlijnd is en de architectuur is verbeterd.

Samen veiliger aan de slag

Naast deze en meer verbeteringen voor gebruikers, beheerders en ontwikkelaars is de kans op datalekken ook tot een minimum teruggebracht dankzij verbeterde veiligheidsmaatregelen. Omdat data van hand tot hand gaat binnen de organisatie, is voor de beheerders bijvoorbeeld autorisatie handiger ingericht en worden alle bestanden via encryptie beveiligd.

In de cloud, on premise of hybride

Voor optimale flexibiliteit kunt u kiezen voor een traditionele on premise-oplossing, een gehoste service vanuit Microsoft Office 365 websites met Microsoft SharePoint Online of op Azure met Infrastructure as a Service (IaaS). Het is ook mogelijk om een hybride oplossingen te kiezen waardoor u kunt profiteren van de voordelen van de verschillende methodes. De gebruikerservaring blijft overigens hetzelfde, welke variant u ook kiest.

Wilt u meer weten over de nieuwe mogelijkheden van SharePoint Server 2016, download dan de SharePoint 2016 Gids.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

SharePoint 2016: samenwerken opnieuw uitgevonden

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.