SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

Kent u deze voordelen van de Digital Workspace al?

Kent u deze voordelen van de Digital Workspace al?

In de beginjaren van internet werd het web vooral ingezet om nieuws te delen en informatie te verzamelen. Maar tijden veranderen. Het aantal handige online applicaties en tools groeit en mensen doen steeds meer online. Die trend zet zich op de werkvloer ook voort. Veel organisaties stappen over naar een Digital Workplace, zoals SharePoint. Maar wat zijn de voordelen van werken met SharePoint eigenlijk? U leest hier wat de 10 grootste pluspunten van deze toepassing voor uw organisatie zijn.

10 voordelen van werken met SharePoint

De toepasbaarheid van SharePoint heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Gebruiksgemak staat daarbij hoog in het vaandel. Organisaties die werken met dit samenwerkingsplatform, kiezen voor deze 10 kenmerken:

  1. Goede en herkenbare User Interface
  2. Integratie met Microsoft Office Suite
  3. Enterprise Search Engine
  4. Social Networking
  5. Biedt analyse mogelijkheden

Benieuwd naar de andere 5 voordelen van werken met SharePoint? Deze komen uitgebreid ter sprake in de whitepaper.

Meerwaarde uit uw data met analytics

Één van de voordelen van dit samenwerkingsplatform die u misschien nog niet bekend was, is de mogelijkheid om analyses uit te voeren. De hoeveelheid data die wordt verzameld binnen organisaties groeit aldoor. In dit platform kan eenvoudig meer waarde uit de verzamelde data van de hele Digital Workplace worden gehaald. Analyses kunnen direct worden gedraaid met onder andere Azure Application Insights of Power BI. Hiermee is relevante informatie, bijvoorbeeld over hoe vaak een nieuwsbericht is gelezen, of wat de meest bezochte pagina’s zijn binnen de Digital Workplace, binnen handbereik.

De toekomst van de Digital Workplace

Maar eenvoudig inzicht verkrijgen uit verzamelde data is niet het enige voordeel dat deze web based oplossing te bieden heeft. In deze whitepaper worden alle 10 redenen om te werken met SharePoint uitgebreid belicht. Download de whitepaper hier direct.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.