SharePoint Server 2013 IT Professional Reviewer’s Guide

SharePoint Server 2013: Wat zijn de mogelijkheden?

SharePoint Server 2013: Wat zijn de mogelijkheden?

SharePoint Server 2013 heeft een nieuw vloeiend design gekregen. SharePoint Server 2013 is geschikt voor alle schermen of het nu een touchscreen, telefoon, laptop of een desktop is.  SharePoint Server 2013 is een mooie, snelle, vertrouwde en toch vertrouwde omgeving. Directe toegang tot mensen, applicaties en content. Minder tijd besteden aan het zoeken van informatie en meer tijd om met de informatie te werken. SharePoint Server 2013 helpt organisaties werkzaamheden sneller, preciezer en kosteneffectiever uit te voeren.

Neem door middel van deze gids een kijkje in de keuken van SharePoint Server 2013. Kom achter de verschillende functies en de voordelen voor de organisatie.

Waarom zou je gebruik maken van SharePoint Server 2013?

Het managen van de kosten
SharePoint Server 2013 zorgt voor schaalbaarheid, vertrouwen en beveiliging terwijl de werknemer kan profiteren van de laatste hardware innovaties. Sneller data afhandelen en in grotere aantallen.

Het managen van de risico’s

  • De controle hebben over wie toegang heeft tot welke informatie
  • Monitoren en rapporteren wie daadwerkelijk toegang heeft gehad tot kritische informatie

Het managen van jouw tijd
‘Meer doen met minder middelen’ dat willen gebruikers en is momenteel bij veel IT afdelingen een punt van discussie.  De oplossingen van SharePoint 2013 helpt IT afdelingen de consistentie te behouden en toch te focussen op innovatie.

Download de whitepaper
SharePoint Server 2013 zorgt voor een andere manier van werken met behoud van voordelen als: gestructureerde processen , compliance en bestaande IT investeringen. Meer te weten komen over de functies en voordelen van SharePoint Server 2013? Lees meer over de bovenstaande punten in de uitgebreide gids van SharePoint Server 2013.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

SharePoint Server 2013 IT Professional Reviewer’s Guide

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.