Slim samenwerken: What’s in it for me?

Introductie in slim samenwerken

Introductie in slim samenwerken

Wat is er tegenwoordig mogelijk op het gebied van samenwerken en waarom zou u dit willen? En wat betekent dit voor uw organisatie? Ga in deze whitepaper mee op ontdekkingsreis in het slimme samenwerken in de 21ste eeuw!

Slim samenwerken

Vroeger waren postduiven nog hip, tegenwoordig kunnen we op een heel ander niveau samenwerken. Met een postduif kon een informatieoverdracht nog wel eens lang duren. Tegenwoordig hebben we internet en is er geen excuus meer. Met de digitalisatie van documenten en communicatie kunnen experts over de hele wereld met elkaar communiceren en samenwerken. Tevens ontwikkelen nieuwe technologieën razend snel . Al deze ontwikkelingen bij elkaar vragen om een andere manier van organiseren en werken.

What’s in it for me?

Hoe mooi of hightech de technologieën ook zijn, het gaat erom hoe de organisatie met deze technologieën om gaat. Slim met elkaar samenwerken om de klant optimaal te bedienen en gezamenlijk de organisatiedoelen proberen te bereiken. Slim samenwerken betekent: het optimaliseren van je organisatie met behulp van nieuwe manieren van werken, passend bij deze eeuw. Slim staat daarbij voor veilig, effectief en efficiënt.

Waarom anders werken?

Oké, u gaat met de organisatie slim samenwerken, maar wat betekent dit concreet en waarom zou u eigenlijk anders willen gaan werken dan u nu werkt? Lees hierover en over de bovenstaande onderwerpen meer in de volledige whitepaper. Ga met deze whitepaper op ontdekkingstocht en loop door de stappen heen om samen slimmer te gaan samenwerken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom HNW AlgemeenSocial CollaborationDigitalisering bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HNW Algemeen :  In 8 stappen naar een betere bereikbaarheid op vakantie

Het is zomer: de temperaturen stijgen en werkend Nederland kijkt uit naar een welverdiende vakantie. Als mkb’er kan je echter niet zomaar de deur achter je dichttrekken, je wil toch bereikbaar blijven voor je medewerkers en relaties. Ontdek in deze praktische whitepaper hoe je in 8 stappen je bereikbaarheid verbetert, zo kan je genieten van een ontspannende vakantie en ben je toch bereikbaar in geval dat nodig is!

Lees verder

HNW Algemeen :  Productiviteit verhogen door te investeren in mensen

Na jaren investeren in technologie om de productiviteit te doen stijgen, is het nu tijd om te investeren in mensen. Technologie draagt uiteraard bij aan efficiënter en beter samenwerken, maar wereldwijd onderzoek toont aan dat we onze digitale vaardigheden toch overschatten. Wil jij de organisatie productiever en innovatiever maken? Ga aan de slag met de 8 kernwaarden van een digitaal vitale organisatie.

Lees verder

Social Collaboration :  Projectorganisatie inrichten met Microsoft Teams

Veel organisaties werken in projectteams aan projecten. De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Hiermee wordt chatten, bestanden delen en Skype-vergaderingen plannen en houden binnen projectteams een peulenschil. Wilt u ook een projectorganisatie inrichten met Microsoft Teams? Met deze gids kunt u succesvol een projectorganisatie opzetten.

Lees verder

Social Collaboration :  SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

Het gebruik van internet is de laatste jaren verschoven van nieuws delen en informatie zoeken, naar steeds meer online doen met handige applicaties en tools. Het aantal handige online applicaties en tools groeit en mensen doen steeds meer online. Die trend zet zich op de werkvloer ook voort. Veel organisaties werken met SharePoint 2016. De redenen waarom zij kiezen voor deze oplossing zijn onder andere de herkenbare User Interface en de volledige integratie met Microsoft Office Suite. Maar wist u ook dat SharePoint 2016 handige analytische tools biedt? Lees hier de 10 redenen om te kiezen voor SharePoint 2016.

Lees verder

Digitalisering :  Webcast: Digitaal een contract ondertekenen in Office 365

Vaak besparen we tijd en moeite als we dingen digitaal regelen in plaats van op de ouderwetse manier. Steeds meer organisaties zijn dan ook bezig te digitaliseren. Toch wordt de laatste stap niet altijd gezet. Het ondertekenen van contracten gebeurt met pen en papier. Ontdek in dit webinar hoe u een efficiencyslag kunt maken door dit digitaal te gaan doen.

Lees verder

Digitalisering :  Hoe Azure u helpt de digitale transformatie te realiseren

Er zijn al veel markten in een mum van tijd op z’n kop gezet door disruptieve spelers. Om in de toekomst bestaansrecht te hebben, kunnen organisaties niet meer alleen focussen op het leveren van een goede dienst of product. Bedrijven moeten informatie-gedreven worden en zijn gedwongen digitaal te transformeren. Lees hoe Microsoft Azure u helpt deze weg in te slaan.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.