Snellere migratie en eenvoudiger beheer van Office 365

Maximaliseer je Office 365 investering

Gepubliceerd: 17-09-2019 | Whitepaper | Snellere migratie en eenvoudiger beheer van Office 365

Voor zowel kleine als grote bedrijven biedt de cloudoplossing Office 365 veel voordelen. Het zorgt voor meer flexibiliteit, het heeft een positief effect op het IT-budget en samenwerken is eenvoudiger dan ooit. Deze whitepaper laat zien hoe je met de toevoeging van Citrix Workspace ook de uitrol en het beheer van Office 365 eenvoudiger maakt. Zo haal je écht het maximale uit jouw migratie naar Office 365 en maak je het leven van de IT’er weer net iets makkelijker.

Hoe zit het met allerlei rechten?

Wanneer een bedrijf kiest voor Office 365 komen er al snel een aantal vraagstukken naar boven. Hoe gaan we om met autorisatie, toegang tot data en datasecurity? Hoe zorgen we ervoor dat iedere gebruiker, ongeacht het device wat hij of zij gebruikt, een uitstekende gebruikerservaring heeft? Hoe gaan we om met de constante stroom van updates in Office 365? Wil je het maximale halen uit jouw investering, dan is het belangrijk om deze vraagstukken snel en efficiënt op te pakken.

Citrix Workspace: voordelen op een rij

Wat zijn precies de voordelen van de Citrix Workspace? Je leest het in detail in deze whitepaper, maar we lichten hier alvast een tipje van de sluier:

  1. Meer efficiëntie en minder complexiteit voor IT bij de inzet van o.a. Single Sign-on (SSO) en eenvoudig beheer van native apps
  2. Verhoogde security met meervoudige authenticatie en voorwaardelijke toegang
  3. Productievere medewerkers door SSO en een betere gebruikerservaring

Ben je benieuwd naar de combinatie van Citrix Workspace en Office 365? En wil je weten hoe je SSO mogelijk maakt zonder in te leveren op veiligheid en kosten? Download dan snel deze whitepaper en draag bij aan een veiligere werkomgeving.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ConoScenza

Wij zijn ConoScenza, een IT-dienstverlener met een sterke focus op het business-succes van onze klanten. Het is namelijk onze missie om organisaties nu en in de toekomst te laten excelleren door ICT. Dit maken wij mogelijk door organisaties vanuit diepgaande vakkennis (van advies en implementatie t/m beheer) te ondersteunen bij de inzet van de juiste ICT-oplossingen.

Profiel ConoScenza ›
 
 

Downloaden: Snellere migratie en eenvoudiger beheer van Office 365

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.