Social Business: Het Nieuwe Werken 2.0

Aan de slag met Social Business

Aan de slag met Social Business

Dat social business voordelen oplevert hebben veel organisaties al bewezen. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van social business? Lees hieronder een aantal van de voordelen:
 

  • Minder interne e-mails
  • Kennis wordt zichtbaar en dubbel werk voorkomen
  • Interactie tussen collega’s, anyplace anywhere
  • Aantrekken van jong talent
  • Samenwerken stimuleren
  • Beter en sneller antwoord krijgen op vragen
  • Alle informatie bundelen op één plek

Ondanks veel voordelen zien toch veel organisaties het nut van social business niet in. Opvallend is dat de kennis en informatie meestal niet goed geborgd is in deze organisaties. Hierdoor kunnen medewerkers de informatie niet goed vinden of de informatie is niet recent of incompleet. Tevens verlaat de kennis en expertise vaak de organisatie. Voor deze bedrijven is er dus veel potentie om de kracht van social beter te benutten en zo meer voor elkaar te krijgen.

Wat is social business precies?

Enterprise Social staat voor het gebruik maken van social tools in de organisatie. Dit maakt het voor medewerkers mogelijk om informatie en kennis te delen met collega’s en tevens de interactie aan te gaan. Social media staat bij organisaties ook wel bekent als Web 2.0, bij Enterprise Social Media spreken we over Enterprise 2.0. Social business voegt hier nog een social aspect aan toe.

Lees meer over social business

Lees in deze whitepaper meer over social business, de verschillende voordelen en een implementatieformule voor de organisatie. Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper over de inzet van Social Business.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Social Business: Het Nieuwe Werken 2.0

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.