Social informatiemodel onmisbaar

Kenniseconomie vraagt om visie op sociale informatie

Kenniseconomie vraagt om visie op sociale informatie

Digitale informatie komt ook in de meer traditionele branches door de hele keten heen beschikbaar. Dit biedt organisaties de kans om processen efficiënter in te richten en zodoende klanten sneller te bedienen. Daarnaast helpt het organisaties het innovatieproces op te zetten. Wanneer dit gecombineerd wordt met mobiele devices, dan worden de mogelijkheden nog groter. Om slim gebruik te maken van digitale informatie is het wel noodzakelijk een visie op informatiemanagement te formuleren en vooral ook om hier ‘social’ in mee te nemen.  Op deze manier krijgt u altijd en snel toegang tot de juiste expertise en informatie.  

Als het gaat om kennis en informatie wordt er vaak gedacht aan documenten. Niet geheel terecht, want kennis ligt niet alleen vast in documenten. De meeste kennis en informatie zit juist in de hoofden van de medewerkers. Kennis, ervaring en meningen zijn van groot belang voor de organisatie, maar dit wordt vaak vergeten. Een gemiste kans, want hier is enorme winst te behalen.  Om deze kennis bereikbaar en toepasbaar te maken en de bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen, is een ‘social’ informatiemodel onmisbaar.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper en kom meer te weten over: samenwerken over de grenzen heen, digital workspace en het ‘social’ informatiemodel.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom MobiliteitInformatiemanagement bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  Beter samenwerken in 5 stappen

Samenwerken is steeds belangrijker voor bedrijven. Helaas worden ze daarin vaak gehinderd door oude technologie als vergadertafels, e-mail en traditionele telefoongesprekken. Deze whitepaper onderscheidt 5 obstakels die een efficiënte samenwerking in de weg zitten. Lees snel verder voor de herkenbare situaties en de oplossingen waarmee u sneller en beter intern en extern kunt samenwerken.

Lees verder

Mobiliteit :  Moderne werkplek zorgt in 4 stappen voor meer productiviteit

Een moderne, digitale werkplek is dé garantie voor een productievere organisatie tegen lagere kosten. Maar hoe ziet deze werkplek eruit en hoe zorgt u ervoor dat deze aansluit bij uw werknemers? In de whitepaper leest u waar een werkplek aan moet voldoen en hoe u deze stap voor stap inricht. Doe uzelf en uw collega’s een plezier en lees snel verder.

Lees verder

Informatiemanagement :  Office 365: Zo gebruikt u het optimaal

Veel organisaties werken met Office 365. Alleen door gebrek aan kennis laten veel werknemers de diverse kansen die het met zich mee brengt liggen. Hierdoor gaat de gedane investering verloren. Door de veelvoorkomende valkuilen te ontwijken, kunt u de adoptie verhogen. Lees hier de 5 valkuilen en ga direct aan de slag.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.