Social Media and Business Process Management

What’s next: Het tijdperk van Social Business Process!

What’s next: Het tijdperk van Social Business Process!

Social Business implementeren is meer dan alleen nadenken over de gebruikersinterface en applicaties van de bedrijfswebsite. Hoe kan een bedrijf een vriendelijke verkoper vervangen voor een online shop, wanneer de klant vertrouwen nodig heeft om een aankoop te doen? Zoals er vertrouwen is in de winkel (door de verkoper) moet dit vertrouwen ook online gewonnen worden. Social Media kan er voor zorgen dat er een relatie ontstaat tussen het merk en de klant.

Wat is nieuw in de Social Media?

  • Digitalisering
  • De doordringendheid
  • De omvang en complexiteit van persoonlijke netwerken
  • Cross-channel communicatie
  • Visualiseren wat onzichtbaar was
  • Social Business

Social media en Business Processes
Business Processes geeft aan hoe de organisatie omgaat met zijn klanten. Social Media kan hier een rol in spelen, hoe de organisatie samenwerkt met de klant en in het vormgeven van de percepties.

Download vrijblijvend de whitepaper over Social Media en Business Process management. In deze whitepaper komen de bovenstaande punten uitgebreid naar voren. Daarnaast gaat de whitepaper dieper in op Social Media in process development, met aan het einde een eindconclusie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom BPM Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.