Social Media is becoming a social CRM

Facebook: het nieuwe Social CRM

Facebook: het nieuwe Social CRM

Karl Heinz Land presenteert Social Media is becoming a social CRM. Hier verteld hij over het succes van Facebook. Wat betekent Facebook voor bedrijven? Hoe blijf je als organisatie relevant met zoveel mensen op Facebook? Wat betekent een ‘Like’? Al deze vragen komen aan bod in de webcast van Karl Heinz.

Apps
Wat kan je met applicaties? Denk bijvoorbeeld dat je een verjaardag feestje voor je dochter organiseert. Je gaat naar Disneyland met 10 vriendinnetjes. Iedereen krijgt 10 euro op zijn telefoon om uit te geven. Je stelt in dat het niet uitgegeven mag worden aan sigaretten en alcohol en het overgebleven stort de app meteen weer terug. Dit is de toekomst!

Bekijk de webcast
Download geheel vrijblijvend de webcast “Social media is becoming a Social CRM”. De webcast geeft antwoord op alle bovenstaande vragen en meer. Verder gaat Karl het hebben over applicaties en wat je met Facebook applicaties kan doen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom CRM (Customer Relationship Management)Social Media bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

CRM (Customer Relationship Management) :  CRM systeem beter in gebruiken nemen

Gebruikersadoptie of gebruikersacceptatie? Welke psychologische principes liggen ten grondslag aan de keuzes die mensen maken? Welke additionele aandachtspunten kunnen gebruikt worden om de gebruikersacceptatie van de implementatie te verhogen? Download de volledige whitepaper en lees meer over de antwoorden op de eerder gestelde vragen en uiteindelijk 10 tips voor een hoge gebruikersadoptie.

Lees verder

Social Media :  Campagne management en Social Media

Welke organisatie gebruikt tegenwoordig geen Social Media? Social Media is het nieuwe communiceren geworden. De interactie tussen klant en organisatie. Deze whitepaper gaat in op de inzet van Social Media in de organisatie. Verder gaat de whitepaper verder in op het opbouwen van een klantrelatie.

Lees verder

Social Media :  Social CRM wordt volwassen

Social CRM is een trend wat steeds meer begint te spelen bij organisaties. Door het toenemend gebruik van Social Media worden klanten steeds slimmer en daarmee voorbereid en georganiseerd. Social CRM geeft een bedrijf de strategie en middelen om beter in te spelen op de wensen van de klant. Lees alles over Social CRM in deze whitepaper waarin op elke specifiek onderdeel uitgebreid wordt behandeld.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.