Start nu met een betere klantgerichtheid

Empowerment to the People!

Empowerment to the People!

Als organisatie wil je uiteraard blijven groeien, je klantenbestand uitbreiden én hoog scoren op klanttevredenheid. Eén van de pijlers van klantgerichtheid is dan ook inzicht hebben in de behoeften van jouw klanten en daar handig op inspelen met jouw producten en service. Maar besteden we wel genoeg aandacht aan de rol die onze medewerkers spelen in dit hele proces? Hebben jouw medewerkers alle middelen in huis om empowered employees te worden?

Employee Empowerment draagt bij aan klantgerichtheid

Bij Employee Empowerment neemt de organisatie afscheid van micromanagement. Medewerkers hebben een grote mate van onafhankelijkheid en ruimte om hun eigen job in te vullen en zelfstandig beslissingen te maken. Hoe sterker zij de visie van het bedrijf uitgedragen, hoe positiever dit is voor de klantbeleving. Om jouw medewerkers empowered te maken hebben ze de juist tools, technologie en informatie nodig om hen hierbij te helpen. Een nieuwe werkplek dient zich aan. Deze whitepaper vertelt hoe je de werkplek opnieuw inricht, waar je rekening mee moet houden en wat employee empowerment nu precies oplevert.

3 belangrijke focusgebieden

In deze whitepaper vind je 3 focusgebieden die samen het Employee Platform vormen.

  • Smart colaboration:

Samenwerken is cruciaal voor employee empowerment. Een schaalbare en gepersonaliseerde oplossing zorgt ervoor dat mensen op een veilige en efficiënte manier kunnen samenwerken.

  • Business Apps:

Medewerkers beschikken over applicaties die hen in staat stellen om processen efficiënt in te richten. Alle data zijn beschikbaar om medewerkers optimaal te ondersteunen in hun rol.

  • Actionable data:

We produceren en bezitten meer data dan ooit. Zorg ervoor dat deze data meerwaarde biedt aan de hele organisatie en niet alleen aan het management. Maak dus alle relevante data beschikbaar voor iedereen in de organisatie.

Employee Platform, toegevoegde waarde en zoveel meer…

Wil je weten wat het Employee platform is? Benieuwd naar praktijkverhalen die aantonen waarom deze focusgebieden zo belangrijk zijn? Lees dan deze whitepaper en krijg inzicht in Employee Empowerment. Zo stoom jij de organisatie klaar voor de toekomst.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Strategie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategie :  Eindhoven de gekste?

Om een succesvol merk te bouwen start je met het opzetten van een stevig fundament. Van daaruit bouw je vervolgens verder aan je merkstrategie en propositie. Een traject wat de stad Eindhoven met verve volgde, het leverde hen al 3 keer de Nationale Citymarketing Trofee op. Wat kunnen we leren van Eindhoven, Coolblue en KLM? Hoe start je met het bouwen van een fundament voor jouw branding? Dat lees je in deze whitepaper!

Lees verder

Strategie :  Digitale werkplek? Heb je ook aan adoptie gedacht?

Om medewerkers efficiënter en effectiever te laten werken, kiezen steeds meer organisaties voor digitale tools. Hierdoor zou samenwerken een stuk eenvoudiger zijn. Ten minste, als jouw werknemers de voordelen van de nieuwe technologie zien en ermee uit de voeten kunnen. En daar gaat het nog wel eens fout… Lees hier hoe je adoptie van nieuwe technologie goed aanpakt.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.