Sustainability performance management

Eenvoudig, efficiënt en effectief sustainability embedden

Eenvoudig, efficiënt en effectief sustainability embedden

De traditionele manier waarop bedrijfswaarden en bedrijfsprestaties gemeten worden is aan het veranderen. Voor een toenemend aantal stakeholders is de jaarrekening en balans informatie niet meer genoeg. De nadruk ligt nu op sustainability, met name gerelateerd aan reputatie risico en corporate imago. Reputatie- en imago schade heeft impact op de omzet en winst van een onderneming.

In deze whitepaper wordt uitgelegd hoe sustainability in de praktijk kan worden gebracht en hoe het embed kan worden in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Er wordt een geïntegreerde benadering geboden als de meest eenvoudige, efficiënte en effectieve manier om sustainability in de gehele organisatie te embedden en te managen.

Download de whitepaper
Download de whitepaper en lees meer over het embedden en managen van sustainability door de gehele organisatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Governance, Risk & Compliance bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Governance, Risk & Compliance :  6 Trends in Sales Performance Management

Implementatie van een Sales Performance Management system stelt verkooporganisaties in staat om op een consistente, transparante en inzichtelijke manier om te gaan met variabele beloningsystemen. In deze whitepaper worden de 6 belangrijkste trends in Sales Performance Management besproken die relevant zijn voor organisaties die de variabele bonussystemen willen optimaliseren.

Lees verder

Governance, Risk & Compliance :  What is governance? SharePoint 2013

Wanneer organisaties gebruik maken van duidelijke richtlijnen kunnen zij sterk profiteren van de krachtige tools van SharePoint 2013. Een goed Governance Plan is dan ook essentieel voor het succes van een SharePoint oplossing. Deze poster geeft een overzicht van de belangrijkste zaken waaraan gedacht moet worden bij Governance in SharePoint 2013.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.