The art of sourcing the right talent

Werving van het juiste talent

Werving van het juiste talent

Wat is het geheim van slimme “personeelswerving”? Hoe trek je het juiste talent aan op de juiste posities binnen het bedrijf?

Deze whitepaper gaat in op de werking en impact van de juiste wervingsstrategie. Het volstaat tegenwoordig niet meer om alleen een personeelsadvertentie te plaatsen. De kans op een optimale match wordt steeds kleiner. Het nieuwe tijdperk van het werven van kandidaten is gebaseerd op onderzoek, het vinden van de juiste mensen en communicatie op maat.

Een goede personeelswerving strategie maakt gebruik van een uitgebreide set van oplossingen voor het werven, aantrekken en behouden van kandidaten specifiek ontworpen rond uw unieke behoeften en middelen. Daarnaast moet de wervingsstrategie passen bij de organisatie en cultuur.

Het geheim van een succesvolle wervingsstrategie bevat planning, onderzoek en gerichte messaging. Het behoeft ook training en de juiste mechanismen om kandidaten te vinden en te zorgen voor succes.

Download de whitepaper
Download deze whitepaper en lees diverse voorbeelden van bedrijven die hun werving hebben aangepast naar de “nieuwe manier van personeelswerving.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.