The dashboards every organization needs

Dashboards voor een visualiseren, analyseren en vertalen van data

Dashboards voor een visualiseren, analyseren en vertalen van data

Slimme organisaties grijpen elke kans aan om gebruik te maken van nieuwe kansen om te groeien en de concurrentie voor te blijven. Om deze kansen aan te grijpen is het van belang dat bepaalde informatie makkelijk te verkrijgen is. Daarnaast is het belangrijk om deze data te visualiseren om het te kunnen analyseren en vertalen. Iemand die beslissingen moet maken, moet de mogelijkheid hebben om op elk gewenst moment een vraag te stellen en het antwoorden op de vraag zelf kunnen vinden.

Dashboard
Voor beslissing makers is een dashboard oplossing een handige tool om makkelijk toegang te krijgen tot belangrijke data. Wat zijn de voordelen bij het gebruik van een dashboard oplossing? Hieronder enkele voordelen op een rijtje:

  1. Een compleet overzicht van alle beschikbare data
  2. Nauwkeurige informatie delen in de organisatie
  3. Geïntegreerde werkstromen voor gebruiksgemak

Download geheel vrijblijvend de whitepaper over het gebruik van een dashboard oplossing in de organisatie. De whitepaper geeft een overzicht van de informatie die je kan verkrijgen vanuit een dashboard oplossing, maar ook wat de voordelen van het gebruik zijn.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Tools bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Word meesterverteller met datavisualisatie 2.0

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de datavisualisatie? Ontdek hier het verhaal van datavisualisatie en de revolutie die automated data storytelling zal ontketenen. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat data automatisch wordt voorzien van tekst. Zo wordt jouw data leesbaarder en ligt de kans op verkeerde interpretatie een stuk lager.

Lees verder

Business Intelligence :  Kenniscyclus: Next step in analytics

Data en analytics hebben de afgelopen jaren een enorme impact gehad op de dagelijkse gang van zaken in organisaties. Van het optimaliseren van klantrelaties tot efficiënter werken. Toch blijven veel mogelijkheden onbenut omdat data onvoldoende gecombineerd worden. In deze kenniscyclus leer je hoe je de volgende stap kunt zetten met analytics om het volledige potentieel te benutten.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.