The Forrester Wave: EGRC Platforms, Q4 2011

EGRC-platforms: Evaluatie en analyse

EGRC-platforms: Evaluatie en analyse

In dit rapport wordt een overzicht gegeven van de evaluatie en analyse van dertien aanbieders van EGRC-platforms. Deze bedrijven zijn geïnterviewd en er is aan de hand van 59 criteria een productevaluatie gemaakt.

BWise is named a leader in the report, “The Forrester Wave™: Enterprise Governance, Risk, and Compliance Platforms, Q4 2011”

Organisaties kunnen dit rapport gebruiken bij de zoektocht naar een technologische oplossing ter ondersteuning van Enterprise Governance, Risk en Compliance programma’s.

Download het rapport
Download het rapport en lees meer over de evaluatie en analyse van dertien ERGC platforms in The Forrester Wave™: EGRC Platforms, Q4 2011.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Governance, Risk & Compliance bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Governance, Risk & Compliance :  6 Trends in Sales Performance Management

Implementatie van een Sales Performance Management system stelt verkooporganisaties in staat om op een consistente, transparante en inzichtelijke manier om te gaan met variabele beloningsystemen. In deze whitepaper worden de 6 belangrijkste trends in Sales Performance Management besproken die relevant zijn voor organisaties die de variabele bonussystemen willen optimaliseren.

Lees verder

Governance, Risk & Compliance :  What is governance? SharePoint 2013

Wanneer organisaties gebruik maken van duidelijke richtlijnen kunnen zij sterk profiteren van de krachtige tools van SharePoint 2013. Een goed Governance Plan is dan ook essentieel voor het succes van een SharePoint oplossing. Deze poster geeft een overzicht van de belangrijkste zaken waaraan gedacht moet worden bij Governance in SharePoint 2013.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.