The impact of big data, mobile, Cloud Computing and Social Media

De impact van BI op Big Data, Cloud, Mobiliteit en Social Media

De impact van BI op Big Data, Cloud, Mobiliteit en Social Media

Voor managers is het van groot belang dat zij beslissingen kunnen baseren op correcte en relevante data. In een tijd waarin op het gebied van techniek en daarmee ook business nogal veel veranderd is Business Intelligence, mits op een goede manier gehanteerd, een uitstekende tool om een concurrentievoordeel te behalen.

Een aantal trends waarmee bedrijven te maken hebben zijn onderstaande vier:

  • Big data
  • Mobile computing
  • Cloud Computing
  • Social Media

Een van de vier trends is Mobile Computing. Mobiele apparaten hebben de laatste jaren een behoorlijke opmars gemaakt. Ook voor business gerelateerde zaken bieden mobiele apparaten, en daarmee mobiele applicaties kansen:

  • Business Intelligence
  • Transactions
  • Multimedia/Content Delivery

Lees gratis de volledige whitepaper. Hierin worden bovenstaande trends uitgebreid behandeld. Daarnaast wordt toegelicht op welke manier beslissers op een goede manier gebruik kunnen maken van Mobile BI apps.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Mobile BIBig dataCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobile BI :  BI-trends: een overzicht van 2017

De wereld verandert razendsnel door technologie en business trends. Dit komt door alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de personal computer, client/server computing en de evolutie van het internet. Dit heeft ook grote invloed op de manier waarop we omgaan met BI. In deze whitepaper staan we stil bij de belangrijkste BI-trends van 2017. Lees snel verder!

Lees verder

Big data :  Word meesterverteller met datavisualisatie 2.0

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de datavisualisatie? Ontdek hier het verhaal van datavisualisatie en de revolutie die automated data storytelling zal ontketenen. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat data automatisch wordt voorzien van tekst. Zo wordt jouw data leesbaarder en ligt de kans op verkeerde interpretatie een stuk lager.

Lees verder

Big data :  Big data: laat je data voor je werken

De financiële sector heeft het niet makkelijk gehad het afgelopen decennium met de bankencrisis, strengere wetgeving en hoge klanteisen. Met de opkomst van big data groeit ook in de financiële sector het besef dat deze informatie helpt om het tij te keren. Download deze whitepaper en lees hoe banken hun data aan het werk zetten!

Lees verder

Cloud Computing :  In 8 stappen naar een betere bereikbaarheid op vakantie

Het is zomer: de temperaturen stijgen en werkend Nederland kijkt uit naar een welverdiende vakantie. Als mkb’er kan je echter niet zomaar de deur achter je dichttrekken, je wil toch bereikbaar blijven voor je medewerkers en relaties. Ontdek in deze praktische whitepaper hoe je in 8 stappen je bereikbaarheid verbetert, zo kan je genieten van een ontspannende vakantie en ben je toch bereikbaar in geval dat nodig is!

Lees verder

Cloud Computing :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.