The New Era of Mobile Intelligence

Mobile Intelligence voor de manager

Mobile Intelligence voor de manager

Door de komst van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en andere mobiele apparaten is de manier waarop mensen met elkaar consumeren en informatie tot zich krijgen veranderd. Dat geld ook voor het management in de organisatie.

Door managers te voorzien van een mobiel apparaat ontstaat de mogelijkheid om met behulp van Mobile Intelligence veel sneller en eenvoudiger beslissingen te nemen. Mobile Business Intelligence biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de desktop variant:

  • Het vergroten van de gebruikerspopulatie
  • Betere kansen met de beschikbare informatie
  • Grotere relevantie van een Personal Query

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteengezet wordt welke kansen Mobile Business Intelligence de manager kunnen bieden. Daarnaast worden bovenstaande voordelen toegelicht en de mogelijke impact behandeld.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceMobile BI bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Kenniscyclus: Next step in analytics

Data en analytics hebben de afgelopen jaren een enorme impact gehad op de dagelijkse gang van zaken in organisaties. Van het optimaliseren van klantrelaties tot efficiënter werken. Toch blijven veel mogelijkheden onbenut omdat data onvoldoende gecombineerd worden. In deze kenniscyclus leer je hoe je de volgende stap kunt zetten met analytics om het volledige potentieel te benutten.

Lees verder

Business Intelligence :  Hoe bedrijven sneller waarde uit BI en Analytics halen

Data speelt een steeds grotere rol bij strategische en operationele besluitvorming en bedrijven moeten dus sneller waarde uit hun gegevens kunnen halen. Vertraging in de ontwikkeling en implementatie van Business intelligence (BI) en data-analyse kan niet meer. In een best practices rapport heeft TDWI onderzocht welke technologieën en strategieën organisaties inzetten om hun ‘time to value’ te verkorten.

Lees verder

Mobile BI :  BI-trends: een overzicht van 2017

De wereld verandert razendsnel door technologie en business trends. Dit komt door alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de personal computer, client/server computing en de evolutie van het internet. Dit heeft ook grote invloed op de manier waarop we omgaan met BI. In deze whitepaper staan we stil bij de belangrijkste BI-trends van 2017. Lees snel verder!

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.