The Real-Time Enterprise: A path to Business Transformation

Een informatiegedreven organisatie?

 Een informatiegedreven organisatie?

Een Real-Time Enterprise, wat is het en waarom is het zo belangrijk? Een real-time enterprise is een organisatie die toegewijd is aan het continu monitoren van evenementen die een signaal van verandering af zou kunnen geven. Dit kan in het kort worden beschreven als: voorspellen en er naar handelen (Predict and act).

Een voorbeeld van een real-time enterprise
Bedenk een marketing functie bij een retailorganisatie. Er was ooit een tijd dat een retailorganistie een keer in het seizoen een papieren catalogus naar klanten verstuurde. Hierdoor kon een cyclus van content creatie, naar het leveren van een order en de uiteindelijke reactie van de klant weken duren. Zoals het toen ging was er geen behoefte aan real-time informatie. Nu heeft een retailer meer online activiteiten en daardoor is er meer behoefte aan real-time informatie. Een retailer moet in staat zijn om snel actie te ondernemen op een transactie die een seconde geleden heeft plaats gevonden.

Doordat de cirkel van een aankoop steeds kleiner gaat worden, komt er steeds meer druk op marketeers. Er is steeds meer behoefte aan informatie die snel te verkrijgen is en dan niet informatie die uit de lucht is komen vallen, maar op feiten gebaseerde informatie. Toegang tot de juiste informatie op het juiste moment is van essentieel belang voor het leveren van nieuwe informatieondersteunende producten en/of diensten.

Download vrijblijvend de whitepaper
Deze whitepaper gaat dieper in op de term “Real-Time Enterprise”. Vragen waar deze whitepaper nog meer op in gaat zijn:

  • Voldoen de bedrijfssystemen van nu nog wel aan de eisen van een real-time enterprise?
  • Hoe kan er voldaan worden aan de systeemeisen van een real-time enterprise?
  • Wat is de volgende stap voor een real-time enterprise?

Download nu vrijblijvend de volledige whitepaper met meer informatie over het starten van een Real-Time Enterprise, wat er bij komt kijken en wat de voordelen zijn.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom StrategieInformatiemanagement bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategie :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder

Informatiemanagement :  Office 365: Zo gebruikt u het optimaal

Veel organisaties werken met Office 365. Alleen door gebrek aan kennis laten veel werknemers de diverse kansen die het met zich mee brengt liggen. Hierdoor gaat de gedane investering verloren. Door de veelvoorkomende valkuilen te ontwijken, kunt u de adoptie verhogen. Lees hier de 5 valkuilen en ga direct aan de slag.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.