The value of video conferencing

De waarde van videoconferencing in de organisatie

De waarde van videoconferencing in de organisatie

Met Het Nieuwe Werken en het locatieonafhankelijk werken is de noodzaak gegroeid om ook locatieonafhankelijk videoconferencing in te kunnen zetten. Begin jaren ’90 werden hiervoor speciale ruimtes ingericht in telewerken centra, maar hier wordt in deze tijd steeds minder gebruik van gemaakt. In dit artikel wordt hier dieper op ingegaan en uiteengezet welke  waarde videoconferencing kan hebben voor eenieder in de organisatie.

Uit onderzoek blijkt dat de mogelijkheid van videoconferencing in telewerken centra als groot voordeel wordt beschouwd ten opzichte van het thuiswerken. Tegenwoordig zijn er voldoende systemen en oplossingen die op vrijwel elke locatie videoconferencing mogelijk maakt en het is dan ook niet meer nodig om daarvoor naar speciaal ingerichte ruimtes te gaan.

Download dit artikel en lees meer over de waarde van videoconferencing voor organisaties bij het locatieonafhankelijk werken of telewerken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe Werken bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  In 8 stappen naar een betere bereikbaarheid op vakantie

Het is zomer: de temperaturen stijgen en werkend Nederland kijkt uit naar een welverdiende vakantie. Als mkb’er kan je echter niet zomaar de deur achter je dichttrekken, je wil toch bereikbaar blijven voor je medewerkers en relaties. Ontdek in deze praktische whitepaper hoe je in 8 stappen je bereikbaarheid verbetert, zo kan je genieten van een ontspannende vakantie en ben je toch bereikbaar in geval dat nodig is!

Lees verder

Het Nieuwe Werken :  Productiviteit verhogen door te investeren in mensen

Na jaren investeren in technologie om de productiviteit te doen stijgen, is het nu tijd om te investeren in mensen. Technologie draagt uiteraard bij aan efficiënter en beter samenwerken, maar wereldwijd onderzoek toont aan dat we onze digitale vaardigheden toch overschatten. Wil jij de organisatie productiever en innovatiever maken? Ga aan de slag met de 8 kernwaarden van een digitaal vitale organisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.