Transform your future with predictive analytics

Wat zijn de voordelen van Predictive Analytics?

Wat zijn de voordelen van Predictive Analytics?

Predictive Analytics bestaat al jaren. Maar met de nieuwe marktwerkingen wijzigt het landschap, waardoor er nieuwe kansen ontstaan voor deze krachtige applicatie. Met het steeds groter worden van het datavolume, is het voor organisaties van belang om zo veel mogelijk waarde te halen uit zowel transactionele data als ongestructureerde data. Transactionele data is data gegenereerd binnen de onderneming en ongestructureerde data is data gegenereerd uit externe bronnen zoals Social media. Deze whitepaper gaat dieper in op de toekomst van predictive analytics.

Wat zijn de voordelen van predictive analytics?

  • Toegang tot grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data
  • Snel antwoord op complexe vragen
  • Integratie met Hadoop voor voorbereiding van processen en het inbouwen van ingebouwde tekstanalyse.

Breng predictive analytics bij iedereen in de organisatie
Predictive analytics is niet alleen voor statistici en professionele data-analisten, iedereen in de organisatie kan er gebruik van maken. Predictive analytics heeft uitgebreide voorspellende functionaliteiten voor business applicaties, Business Intelligence en op diverse mobiele apparaten. Retailers maken bijvoorbeeld gebruik van predictive algoritmen om product relaties te verbeteren en de daarbij behorende financiële performance.

Doelstellingen van predictive analytics

  • Maak gebruik van nieuwe marktbewerkingen in het veranderende landschap.
  • Het creëren van nieuwe kansen
  • Ontgrendel de waarde van big data van gestructureerde en ongestructureerde bronnen.
  • Verminder de tijd en kosten van de dataverwerking, door het verbeteren van de technologie performance met in-memory processing.

Download de whitepaper
Download nu vrijblijvend de whitepaper over Predictive Analytics en kom er achter wat Predictive Analytics voor uw organisatie kan betekenen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBusiness AnalyticsBig data bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Kenniscyclus: Next step in analytics

Data en analytics hebben de afgelopen jaren een enorme impact gehad op de dagelijkse gang van zaken in organisaties. Van het optimaliseren van klantrelaties tot efficiënter werken. Toch blijven veel mogelijkheden onbenut omdat data onvoldoende gecombineerd worden. In deze kenniscyclus leer je hoe je de volgende stap kunt zetten met analytics om het volledige potentieel te benutten.

Lees verder

Business Intelligence :  Hoe bedrijven sneller waarde uit BI en Analytics halen

Data speelt een steeds grotere rol bij strategische en operationele besluitvorming en bedrijven moeten dus sneller waarde uit hun gegevens kunnen halen. Vertraging in de ontwikkeling en implementatie van Business intelligence (BI) en data-analyse kan niet meer. In een best practices rapport heeft TDWI onderzocht welke technologieën en strategieën organisaties inzetten om hun ‘time to value’ te verkorten.

Lees verder

Business Analytics :  Big data: laat je data voor je werken

De financiële sector heeft het niet makkelijk gehad het afgelopen decennium met de bankencrisis, strengere wetgeving en hoge klanteisen. Met de opkomst van big data groeit ook in de financiële sector het besef dat deze informatie helpt om het tij te keren. Download deze whitepaper en lees hoe banken hun data aan het werk zetten!

Lees verder

Big data :  Data managen met NetSuite: uw motor voor groei

IT-organisaties hebben er soms een dagtaak aan om budgetten, diensten en projecten op de juiste manier te managen. Breng alle neuzen dezelfde kant op door een geïntegreerde oplossing in te zetten. Wilt u weten hoe een geïntegreerde oplossing uw strategie kan ondersteunen en hoe andere bedrijven dit inzetten? Lees snel verder.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.