Trek meer klanten met whitepapers

Whitepapers inzetten voor het trekken van klanten

Whitepapers inzetten voor het trekken van klanten

Waarom is het beter om probleemoplossende informatie aan te bieden dan product informatie of een verkoopverhaal? Omdat mensen die een boor kopen gewoonlijk niet een boor nodig hebben maar een gat! Dus als je boren verkoopt moet je vooral informatie verspreiden over het maken van gaten en niet zozeer over boren.

Hoe schrijf je een whitepaper binnen 48 uur? Hieronder staan twee punten genoemd om in het achterhoofd te houden:

  • Een whitepaper hoeft niet lang te zijn!
  • U hoeft uw potentiële klant geen diepgravend technisch exposé te geven!

Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper met daarin meer aandachtspunten voor het schrijven van een whitepaper. Onder andere hoe een titel het beste geschreven kan worden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom B2BOnline Conversie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

B2B :  Data van websitebezoekers omzetten in omzet

Elke B2B-organisatie analyseert op zijn eigen manier websitebezoek. Tot in detail via Google Analytics of pas als er een potentiele lead is. Hierdoor blijven veel kansen liggen. Hoe kunt u een hoger rendement genereren met informatie uit websitebezoek? Lees in deze whitepaper meer over de stappen in het koopproces, wat het rendement is en welke tools u kunt inzetten. Daarmee kunt u uw B2B-omzet verhogen.

Lees verder

B2B :  B2B-leadgeneratie: zo laten bedrijven hun verkoop stijgen

Waarom profiteren sommige bedrijven wél van de economische groei? De Nationale B2B Leadgeneratie Benchmark 2017 laat zien hoe marketeers en salesmanagers betere sales weten te realiseren. Met cijfers, interviews en achtergrondinformatie over methodes die leads en sales opleveren, ligt succes ook voor u binnen handbereik.

Lees verder

Online Conversie :  IT Leadgeneratie Benchmark

Leadgeneratie wordt steeds belangrijker in onze alsmaar digitaliserende wereld. IT-aanbieders worstelen met de vraag hoe ze zich het beste in de kijker kunnen spelen bij inkopers op individueel – tot directieniveau. In een uitgebreid benchmarkonderzoek is de IT-marketing van circa honderd Microsoft partners onder de loep genomen, waarbij een wel heel bijzondere onderzoeksmethodiek is gebruikt.

Lees verder

Partner

Heliview Online

Heliview Online is een specialist in B2B Content Marketing voor zakelijke en IT dienstverleners.

Profiel Heliview Online ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.