Trends in business agility, BPM and beyond

Business Process Management maakt slimmer werken mogelijk

Business Process Management maakt slimmer werken mogelijk

Organisaties hebben weinig ruimte om harder te werken, dus moet er slimmer gewerkt worden. Een manier om slimmer te werken is Business Process Management (BPM). BPM is goed vanuit de bedrijfsstrategie te implementeren. Om door de gehele organisatie succesvol te zijn en BPM optimaal te benutten moeten business en IT samenwerken.

Hulpmiddelen
BPM kan versterkt worden door een aantal hulpmiddelen. Aan de hand van een aantal use cases wordt in deze webcast een paar van de middelen aan de orde gesteld. De middelen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Business rules, in processen moeten aan de hand van regels beslissingen genomen worden.
  • Business events, gebeurtenissen in de wereld hebben invloed op de organisatie.
  • Analytics, hoe doen wij het nu en hoe kan het beter?

Bekijk de webcast
Bekijk de complete webcast waarin, onder andere aan de hand van use cases, wordt uitgelegd hoe BPM de organisatie helpt en hoe BPM versterkt kan worden door gebruik te maken van rules, events en analytics.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business Analytics bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Analytics :  Word meesterverteller met datavisualisatie 2.0

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de datavisualisatie? Ontdek hier het verhaal van datavisualisatie en de revolutie die automated data storytelling zal ontketenen. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat data automatisch wordt voorzien van tekst. Zo wordt jouw data leesbaarder en ligt de kans op verkeerde interpretatie een stuk lager.

Lees verder

Business Analytics :  Big data: laat je data voor je werken

De financiële sector heeft het niet makkelijk gehad het afgelopen decennium met de bankencrisis, strengere wetgeving en hoge klanteisen. Met de opkomst van big data groeit ook in de financiële sector het besef dat deze informatie helpt om het tij te keren. Download deze whitepaper en lees hoe banken hun data aan het werk zetten!

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.