Trendwatchers over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie

De trends van 2014 voor uw CRM strategie

De trends van 2014 voor uw CRM strategie

We zijn al weer een paar maanden op weg in het nieuwe jaar. Misschien is nu een goed moment om te kijken welke ontwikkelingen een stempel gaan drukken op uw strategische keuzes. In deze whitepaper bespreken we de belangrijkste trends die het verdienen om op de strategische CRM agenda van de directie te staan.

De ontwikkelingen en trends in 2014
Voor een goede concurrentiepositie is heb belangrijk om kennis te nemen van de belangrijkste trends en ontwikkelingen die door trendwatchers worden beschreven. In deze whitepaper licht voornamelijk de focus op de technologische ontwikkelingen en op de persoonlijke kenmerken en voorkeuren. Welke trends hebben mogelijk consequenties voor uw CRM strategie en daarmee uw bedrijfsvoering? De belangrijkste trends zijn:

  • Internet of Things
  • Big data en Contextual computing
  • Mobiliteit/Cloudontwikkelingen
  • Consumerization van business technologie
  • Context Marketing
  • Social Business
  • Integratie van klantkanalen
  • Eenzaamheid van de mens

Social Business
Social Business richt zich op het bevorderen van de interactie, samenwerking en het delen van kennis binnen de organisatie. Uit onderzoek (InSites Consulting) komt naar voren dat veel bedrijven nog niet of onvoldoende investeren om social media breder in te zetten in de organisatie en haar communities. Een voorbeeld wat in de praktijk vaak voorkomt is: De klant verlangt een menselijke behandeling, maar veel bedrijven communiceren onpersoonlijk en niet context gevoelig.

Download de whitepaper
Wilt u meer lezen over alle trends? Download nu geheel vrijblijvend de whitepaper over de CRM trends van 2014. Lees naast de trends ook over de onderwerpen voor uw directieagenda.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

CRM excellence

Onze naam zegt het al: excellent in Customer Relationship Management, CRM.

Profiel CRM excellence ›
 
 

Downloaden: Trendwatchers over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.