Uw digitale handtekening zet u met CoSign

De meeste gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen

De meeste gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen

Over de hele wereld investeren organisaties in zakelijke automatiseringsoplossingen om workflows te stroomlijnen, de efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen. Hiervoor zijn bedrijfsprocessen opgezet die ervoor zorgen dat documenten hun hele levenscyclus papierloos blijven. Maar hoe zet u zonder papier uw handtekening? Bedrijven kunnen er niet langer onderuit om het zetten van een digitale handtekening onder documenten, contracten, formulieren en records eenvoudig te maken.

Weg met papieren tijgers 

Met het eenvoudig maken van digitaal ondertekenen, zijn tijdrovende en dure papier aftekenprocessen straks verleden tijd. Maar hoe maakt u dit dan daadwerkelijk mogelijk in uw organisatie? Er zijn verschillende oplossingen in de markt die uw organisatie kunnen laten overstappen van een papieren naar een digitale handtekening. Eén daarvan is CoSign.

Wat is CoSign?

Met deze oplossing kunt u processen die afhankelijk zijn van handtekeningen omzetten van papierintensief naar papierloos. Er worden wettelijk afdwingbare handtekeningen aangemaakt die bijvoorbeeld nodig zijn voor audits. De oplossing zorgt ervoor dat de handtekeningen voldoen aan alle regels binnen de industrie en de bedrijfsvoering.

Lokaal of in de cloud

CoSign biedt een uitgebreide oplossing voor digitale handtekeningen die lokaal (CoSign Central) of als host (CoSign Cloud) kunnen  worden ingezet. Allebei de opties kunnen snel processen voor digitale handtekeningen opstellen. In dit artikel komt een beknopt overzicht naar voren van het digitaal ondertekenen met CoSign.

Zet de eerste stap naar uw digitale handtekening

Wilt u meer weten over de oplossingvoor het inzetten van digitale handtekeningen? Download het whitepaper waarin de belangrijkste feiten en functies van CoSign voor u op een rijtje worden gezet.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Uw digitale handtekening zet u met CoSign

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.