Veilige e-mails ontvangen en sturen in Office 365

Met Advanced Threat Protection houdt u cybercriminelen buiten de deur

Met Advanced Threat Protection houdt u cybercriminelen buiten de deur

Via e-mailberichten kunnen malware en virussen gemakkelijk uw organisatie binnen worden gesluisd. Als uw organisatie werkt in Office 365, biedt deze omgeving sowieso al beveiliging tegen securitydreigingen van buitenaf. Maar hackers worden steeds slimmer en gewiekster. Hoe zorgt u dat uw organisatie niet het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit? Met Microsoft Advanced Threat Protection is het ontvangen en versturen van veilige e-mails, nu en in de toekomst, gegarandeerd.

Veilig e-mailen in Office 365

Als u Office 365 al gebruikt in uw organisatie, is e-mail sowieso al beveiligd tegen spam, virussen en malware dankzij Exchange Online Protection (EOP). Om het hoofd te kunnen bieden aan de steeds geavanceerdere aanvallen van steeds slimmer wordende hackers, is een upgrade van deze beveiliging in het leven geroepen. Het antwoord van Microsoft hierop is Advanced Threat Protection (ATP).

Wat is Advanced Threat Protection (ATP)

ATP is een cloud-based e-mail filteringsdienst die extra bescherming biedt tegen op de loer liggende cyberdreiging. Bekende malware en virussen worden opgespoord en berichten waarin deze zich schuil zouden kunnen houden, gestopt. Daarnaast spoort ATP ook nieuwe, onbekende cyberdreigingen op. Zo worden steeds slimmer wordende cybercriminelen buiten de deur van uw organisatie gehouden.

Hoe werkt het?

URL tracking en rapportagemogelijkheden geven inzicht in verhoogde cyberdreiging en in de security-risico’s die uw organisatie loopt. Onveilige URL’s worden bijvoorbeeld gedetecteerd en ‘onklaar’ gemaakt zodra een van uw medewerkers erop klinkt. Ook worden bijlagen gescand en geblokkeerd als deze niet door de veiligheidscheck heenkomen.

Lees in deze uitgebreide whitepaper alles over de precieze aanpak en voordelen die beveiliging van ATP biedt, tot en met hoe u een veilige link- en veilige bijlagen-omgeving kunt inrichten. Ook staat hierin uitgelegd hoe het veilige rapporteren en tracken precies werkt. Zet de eerste stap naar een extra veilige e-mailomgeving en download deze whitepaper!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom TrendsRisicomanagementOffice 365 bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Trends :  Big data: laat je data voor je werken

De financiële sector heeft het niet makkelijk gehad het afgelopen decennium met de bankencrisis, strengere wetgeving en hoge klanteisen. Met de opkomst van big data groeit ook in de financiële sector het besef dat deze informatie helpt om het tij te keren. Download deze whitepaper en lees hoe banken hun data aan het werk zetten!

Lees verder

Trends :  Dit zijn de CRM- en marketing trends anno 2018

Het aantal manieren om CRM wel of niet succesvol aan te pakken is gelijk aan het aantal organisaties dat CRM inzet. De afgelopen maanden hebben experts zich gebogen over de meest praktisch toepasbare trends in het CRM- en marketing domein anno nu. 9 van deze trends kunt u lezen in deze whitepaper.

Lees verder

Risicomanagement :  Deze checklist verbetert uw dataveiligheid

Veel IT-afdelingen worstelen met hoe ze de data van hun organisatie veilig houden. Ze hebben te maken met een groeiende berg data en steeds meer werknemers die mobiel werken. Dat levert gevaar op. Weet u al hoe zij samen met u de risico’s op datalekken zo klein mogelijk houden? Download hier een checklist om de 5 belangrijkste uitdagingen samen op te lossen.

Lees verder

Office 365 :  Office 365: Zo gebruikt u het optimaal

Veel organisaties werken met Office 365. Alleen door gebrek aan kennis laten veel werknemers de diverse kansen die het met zich mee brengt liggen. Hierdoor gaat de gedane investering verloren. Door de veelvoorkomende valkuilen te ontwijken, kunt u de adoptie verhogen. Lees hier de 5 valkuilen en ga direct aan de slag.

Lees verder

Office 365 :  Webcast: Digitaal een contract ondertekenen in Office 365

Vaak besparen we tijd en moeite als we dingen digitaal regelen in plaats van op de ouderwetse manier. Steeds meer organisaties zijn dan ook bezig te digitaliseren. Toch wordt de laatste stap niet altijd gezet. Het ondertekenen van contracten gebeurt met pen en papier. Ontdek in dit webinar hoe u een efficiencyslag kunt maken door dit digitaal te gaan doen.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.