Verhoogde productiviteit door Enterprise Mobility

Enabeling Enterprise Mobility through people-Centric IT

Enabeling Enterprise Mobility through people-Centric IT

Mobiele apparaten komen in grote getale in omloop en vooral de toegankelijkheid van informatie zorgt er voor dat bedrijven afstappen van het device-centric model. Dit model is gericht op een Bring Your Own Device (BYOD) en Bring Your Own Cloud (BYOC) model, waarmee medewerkers toegang willen hebben tot zakelijke applicaties en data in combinatie met het gebruik van persoonlijke cloud-opslag voor data en diensten. Werknemers verwachten binnen het bedrijf een consistente toegang tot zakelijke IT middelen en gegevens, ongeacht het mobiele apparaat.

 De uitdagingen van vandaag:

De trend van BYOD en BYOC (ook wel consumerization of IT), brengt nieuwe kansen voor de IT door het verhogen van de productiviteit en de tevredenheid van medewerkers. Natuurlijk brengt het ook een aantal uidagingen voor het management en de beveiliging met zich mee.

Met een intelligente infrastructuur op basis van Microsoft-technologieën, zorgt Microsoft voor een people-centric oplossing welke de productiviteit zal verhogen, terwijl het ter ondersteuning is voor de behoeften van het IT Management.

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Makkelijke registratie en inschrijving voor Bring Your Own Device
  • Consistente toegang tot bedrijfsinformatie op verschillende mobiele apparaten
  • Support voor moderne werkstijlen met Desktop Virtualisatie
  • Automatische toegang tot interne informatie wanneer nodig

Waar gaat deze whitepaper nog meer op in?
Lees in deze uitgebreide whitepaper meer over:

  • Het instaat stellen van de gebruikers
  • Het bundelen van de omgeving
  • Het beschermen van de data

Wilt u meer te weten komen over de bovenstaande onderdelen? Download nu vrijblijvend de volledige whitepaper “Enabeling Enterprise Mobility through people”.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Mobiliteit bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  Beter samenwerken in 5 stappen

Samenwerken is steeds belangrijker voor bedrijven. Helaas worden ze daarin vaak gehinderd door oude technologie als vergadertafels, e-mail en traditionele telefoongesprekken. Deze whitepaper onderscheidt 5 obstakels die een efficiënte samenwerking in de weg zitten. Lees snel verder voor de herkenbare situaties en de oplossingen waarmee u sneller en beter intern en extern kunt samenwerken.

Lees verder

Mobiliteit :  Moderne werkplek zorgt in 4 stappen voor meer productiviteit

Een moderne, digitale werkplek is dé garantie voor een productievere organisatie tegen lagere kosten. Maar hoe ziet deze werkplek eruit en hoe zorgt u ervoor dat deze aansluit bij uw werknemers? In de whitepaper leest u waar een werkplek aan moet voldoen en hoe u deze stap voor stap inricht. Doe uzelf en uw collega’s een plezier en lees snel verder.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.