Wat is cognitive computing en wat zijn de voordelen?

Your cognitive future

Your cognitive future

Cognitive computing is steeds meer vertegenwoordigd in het dagelijks leven van vandaag de dag. Cognitive computing veranderd de manier hoe mensen hun baan uitvoeren, leren en interactie hebben met anderen en het nemen van beslissingen. Pionierende organisaties ervaren de mogelijkheden van coginitive computing en realiseren daarmee een significante businesswaarde en worden geholpen bij het oplossen van enkele grote uitdagingen in de maatschappij.

Wat is cognitive computing?
Cognitive computing (of in het Nederlands: Cognitief computergebruik) maakt een nieuw soort problemen ‘computable’. Cognitive computing behandelt complexe situaties die worden gekenmerkt door onduidelijkheid en onzekerheid. Cognitive computing kan overweg met meer menselijke problemen.

Wat doet cognitive computing?

  • Cognitive computing versnelt, verbeterd en schaalt menselijke expertise;
  • Cognitive computing gebruikt de expertise van top presterenden en versnelt de ontwikkeling van expertise in anderen.
  • Cognitive computing verbetert het proces van professionals om te helpen bij het nemen van beslissingen.
  • Cognitive computing schaalt expertise door snel de kwaliteit en consistentie te verhogen bij het nemen van beslissingen in een organisatie.

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uitgebreid uiteengezet wordt wat Cognitive computing is en wat het profijt hiervan kan zijn voor organisaties. Daarnaast wordt aan de hand van een case study een duidelijk beeld gegeven van de wijze waarop cognitive computing kan bijdragen aan het succes van de aanpak binnen een organisatie.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 

Downloaden: Wat is cognitive computing en wat zijn de voordelen?

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.