Wat is Office 365?

De voordelen en mogelijkheden van Office 365

De voordelen en mogelijkheden van Office 365

Steeds meer organisaties worstelen met het vraagstuk ‘cloud’. En terecht. Gaan we overstappen? Wat gaat het kosten? Kunnen werknemers altijd en overal werken zonder dat de organisatie de touwtjes uit handen verliest? Zijn gegevens wel veilig? Dit zijn allemaal terechte vragen die bij veel ondernemingen spelen. Microsoft Office 365 komt in deze fase wellicht ter sprake als een van de mogelijke oplossingen. Maar wat is Office 365 eigenlijk? Deze whitepaper beschrijft diverse voordelen en mogelijkheden voor uw organisatie.

Wat is Office 365?

Office 365 is een pakket samengesteld uit de populairste productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s van Microsoft. Het pakket werkt zonder problemen samen met andere Microsoft programma’s als: Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Het is een totaaloplossing voor effectief samenwerken. Een oplossing die op bijna elke locatie en op elk apparaat te gebruiken is.

Wat zijn de voordelen van Office 365?

Dit samenwerkingsplatform geeft organisaties de mogelijkheid om samen te werken met geïntegreerde mogelijkheden. Maar wat zijn de voordelen hiervan? We sommen er een aantal op:

  • Overal en altijd beschikbaarheid over de persoonlijke Office omgeving
  • Toepassingen en documenten altijd toegankelijk via de cloud
  • Altijd toegang tot persoonlijke instellingen
  • Office streamen naar een willekeurige PC

Meer toepassingen leest u in de uitgebreide whitepaper.

Welke versie is het meest geschikt voor uw organisatie?

Het pakket is in een aantal verschillende versies verkrijgbaar. Welke versie geschikt is voor uw organisatie, is afhankelijk van welke toepassingen belangrijk zijn én hoeveel gebruikers de organisatie telt. In de whitepaper worden de verschillende versies met hun plussen en minnen beschreven.

Starten met Office 365

Wilt u meer te weten komen over bijvoorbeeld hoe u kunt starten met Office 365? Of wat de vele andere voordelen en mogelijkheden zijn? Het anwtoord op deze vragen en meer leest u in de whitepaper ”De voordelen en mogelijkheden van Office 365”.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Wat is Office 365?

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.