Webcast: Digitaal een contract ondertekenen in Office 365

Zet de volgende stap op weg naar een digitale organisatie

Zet de volgende stap op weg naar een digitale organisatie

Binnen veel organisaties verloopt het grootste deel van de processen digitaal. Maar vaak wordt voor de laatste, belangrijkste stap, toch pen en papier tevoorschijn gehaald. Het tekenen van het contract gebeurt meestal niet digitaal, met alle gevolgen van dien. Het heen en weer sturen van papier per post kost onnodig veel tijd en regelmatig raakt een overeenkomst kwijt als er na verloop van tijd meerdere mensen mee werken. In dit webinar zoemt ETTU in op de voordelen die het digitaal ondertekenen van een contract in Office 365 biedt.

De omgekeerde wereld

Één van de voordelen van het zetten van een digitale handtekening, is dat de digitaal ondertekende versie in het document management systeem (DMS) opgeslagen wordt, zodat u hier later altijd weer bij kunt. In de ‘oude wereld’ was er vaak 1 digitaal document en werd het uitgeprinte en ondertekende contract de kopie daarvan. In de ‘nieuwe wereld’ wordt het digitale document ondertekend en dat wordt het origineel. De papieren versie wordt een kopie daarvan. Het originele document wordt verzegeld en kan niet meer aangepast worden.

Is een digitaal ondertekend contract wel rechtsgeldig?

Jazeker. Deze manier van digitaal ondertekenen voldoet aan de Europese wet en regelgeving. Er zijn 3 types digitale handtekening:

  1. Normale elektronische handtekening
  2. Geavanceerde elektronische handtekening
  3. Gekwalificeerde elektronische handtekening

In dit webinar leggen we verder uit hoe deze rechtsgeldigheid werkt.

Bespaar tijd met digitaal ondertekenen van contracten

Het papieren ondertekenproces kan weken duren. Het digitale ondertekenproces kan binnen  enkele minuten worden voltooid. We merken in ons dagelijks leven al dat ‘the digital way’ ons enorm veel tijd en moeite kan besparen, zoals bijvoorbeeld snel en makkelijk digitaal betalen met een appje. Bent u ook toe aan de volgende stap op professioneel gebied? Bekijk  in dit webinar hoe het digitaal ondertekenen van contracten eraan toe gaat aan de hand van een demonstratie. Ook worden de ins- en outs van deze oplossing verder besproken en vragen van kijkers beantwoord.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Bekijk webcast

Webcast: Digitaal een contract ondertekenen in Office 365

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.