Webcast Social Business is Real Business

Voordelen van Social Business voor uw organisatie

Voordelen van Social Business voor uw organisatie

Waarom zien we een opkomst in sociale intranetten en hoe gaat sociale software zich verder ontwikkelen? Jon Mell, een van IBM´s managers voor Social Software in Europa, laat in deze webcast het gebruik van sociale software zien, aan de hand van een aantal praktijkcases.

Waarom delen mensen kennis? Niet omdat het zo leuk is. Waarom werkt het dan toch? Jon ziet mensen als lui en egoïstisch. "What´s in it for me?" is het eerste wat veel mensen denken. Het eerste voordeel is daarom voor jezelf. En dat dit toevallig ook een voordeel voor anderen heeft, hoort u in zijn verhaal.

Jon Mell gaat in deze webcast door een aantal functies van de Social Software van IBM:

  • Blogposts plaatsen
  • Het delen van ideeën
  • Het starten van discussies
  • Het delen van bestanden
  • Het vinden van nieuwe contacten.

Bekijk de webcast ‘Social Business is Real Business’ van Jon Mell en kom er achter wat voor voordelen Social Business kan hebben voor uw eigen organisatie.

 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.