Webcast Working outside the inbox

Tips voor meer grip op productiviteit door minder mails

Tips voor meer grip op productiviteit door minder mails

Wat is het eerste wat je doet in de ochtend? E-mail checken. Wat is het eerste wat je doet als je terug komt van lunch? E-mail checken. En wat is de meest gehoorde klacht over e-mail? Productiviteitsverlies door .... teveel e-mail. Kunt u nog een dag zonder e-mail? Of een week? Is e-mail nog steeds de beste tool voor samenwerking in deze sociale wereld?

Luis Suarez werkt bij een bedrijf met 400.000 medewerkers en gebruikt al vier jaar geen e-mail meer. In plaats daarvan maakt hij gebruik van Social Collaboration tools. In deze webcast geeft Luis Suarez twee tips hoe je de hoeveelheid aan e-mail in je inbox met 80% kan verminderen in één maand.

Natuurlijk hoeven we niet voor 100% te stoppen met e-mail, maar we kunnen het wel slimmer gaan gebruiken. Het is het veranderen van een mind set. De eerste twee tips die Luis geeft zijn:

  1. Stop met het reageren op e-mail via e-mail
  2. Analyseer je inbox

Bekijk de webcast voor Luis´ interessante stellingen en hoe je meer greep kunt krijgen op je eigen productiviteit dankzij minder e-mail.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.