Which ERP Architectures Best Handle Business Change

Welke ERP-software is de juiste voor uw bedrijf?

Welke ERP-software is de juiste voor uw bedrijf?

Bedrijven veranderen constant. Of dat nu komt door de groei van het bedrijf, een reorganisatie, een overname of een markt die snel evolueert, het is belangrijk om met uw bedrijf voortdurend bovenop die veranderingen te zitten. Ook wat de software betreft.

ERP (Enterprise Resource Planning)-software is van essentieel belang voor een goede bedrijfsvoering. Toch lijkt het erop dat de meeste van deze systemen vooral technologieveranderend gedreven zijn. Ze spelen prima in op de ontwikkelingen in de cloud, mobile devices en software-uitwisseling, maar het is ook goed om te kijken naar de veranderingen binnen het bedrijf zelf. Kan de software goed aangepast worden aan die snelle veranderingen?

Eval-Source heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar ERP-software in de markt. Het onderzoeksbureau heeft met name gekeken naar hoe de softwareleveranciers in staat zijn om met hun ERP-architectuur te voldoen aan de behoefte van de bedrijven die het implementeren. Daarbij heeft men onderzoek verricht naar de vier ERP-leverancies Unit4, Microsoft, SAP en Oracle.

Men heeft zich bij het onderzoek gefocust op aandachtsgebieden als de mogelijkheid om snel aan te passen aan veranderingen die door de overheid worden opgelegd en de optie om snel te schakelen naar nieuwe financiële standaarden. Maar er is ook gekeken naar de ondersteuning voor veranderingen in de financiële structuur van bedrijven. Kan men wel bij blijven in het geval van fusies en overnames?

Download vandaag nog geheel vrijblijvend het onderzoeksrapport ‘Which ERP Architectures Best Handle Business Change?’

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom StrategieBedrijfsapplicaties bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategie :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder

Bedrijfsapplicaties :  De 10 valkuilen bij implementatie van Microsoft 365

Het is niet iedereen altijd even duidelijk wat Microsoft 365 precies omvat. Hierdoor ontbreekt bij veel organisaties vaak een goede voorbereiding bij de implementatie, met fouten en vertragingen tot gevolg. Wilt u deze fouten voorkomen? In deze whitepaper vindt u de tien valkuilen die organisaties tegen kunnen komen tijdens de overgang naar Microsoft 365.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.