Whitepaper Choose Your Own Device

De ingrediënten van een Choose Your Own Device feestje

De ingrediënten van een Choose Your Own Device feestje

Steeds meer organisaties spelen in op de wensen van medewerkers en verruimen het mobiblity beleid. Ze kiezen voor een Bring of Choose Your Own Device concept. Hoe implementeer je dit concept succesvol in de organisatie? Met een goede balans tussen keuzevrijheid voor de medewerkers en een werkbare aanpak voor de ICT afdeling?

In deze whitepaper komen de ingrediënten aan bod voor een spetterend Choose Your Own Device feest (voor de business, IT en medewerkers).

Welke 10 VIPs komen op een Choose Your Own Device feestje?

  1. Management
    Natuurlijk is het niet de bedoeling dat het management zonder enige reden of bijbedoeling smartphones uitdeelt. Zorg voor een heldere visie vanuit het management op Enterprise Mobility. Maak duidelijk dat mobility onderdeel uitmaakt van de bedrijfsstrategie.
  1. Human Resources
    Bij een Choose Your Own Device project kunnen medewerkers vaak een standaardtoestel kiezen of, tegen bijbetaling een duurder toestel aanschaffen. Hier zitten dan een aantal (financiële) voorwaarden aan vast die de arbeidsvoorwaarden van mensen kunnen raken. Zorg dat de financiële gevolgen op de korte- en langere termijn inzichtelijk zijn voor medewerkers.
  1. Juridische zaken
    Juridische zaken moeten HR ondersteunen bij het vaststellen van de rechten en plichten, aansprakelijkheid bij schade, verlies of diefstal. Daarnaast moeten zijn duidelijk maken hoe het met de privacy van de gebruiker is gesteld.

Download de whitepaper
Welke 7 andere VIPs komen op het Choose Your Own Device feestje? Kom meer te weten over de VIPS: financiën, communicatie, beveiliging, support, de feestcommissie, catering, stille kracht en natuurlijk niet te vergeten de gasten (medewerkers). Download deze uitgebreide whitepaper en implementeer met succes Choose Your Own Device.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Expert: Don van Meel

Don van Meel

Don vervulde de afgelopen 10 jaar doverse rollen voor ETTU, waar hij momenteel werkt als Operations Manager.

Profiel Don van Meel
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.