Whitepaper Videoconferencing

Welke stappen zijn nodig voor het implementeren van videoconferencing?

Welke stappen zijn nodig voor het implementeren van videoconferencing?

Het komt steeds meer voor dat je niet fysiek aanwezig hoeft te zijn bij een vergadering. Videoconferencing maakt het mogelijk om er, zonder reizen, toch bij te zijn. Doordat technieken ontwikkelen en randvoorwaarden verbeteren, is de stap naar videoconferencing steeds kleiner.

Voor een organisatie videoconferencing kan introduceren, is het goed om stil te staan bij een aantal vragen:

  • Heeft de organisatie meerdere locaties?
  • Hoe vaak wordt er vergaderd?
  • Wat zijn de maatschappelijke en technische ontwikkelingen?
  • Wat zijn de toekomstverwachtingen?

Organisaties gebruiken videocommunicatie voor contact met partners, klanten en toeleveranciers. Er komt verandering in de manier van werken en samenwerken. Dit komt mede door het gemak van contact met mensen op verschillende locaties waar ook ter wereld.

Download geheel vrijblijvend de whitepaper over videoconferencing waarin de kosten en baten van videoconferencing uitgebreid naar voren komen. Daarnaast gaat de whitepaper in op de leveranciers en de implementatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.