Work gets done with IBM Business Process Manager

Voldoen aan de verwachtingen van de klant met Business Process Manager

Voldoen aan de verwachtingen van de klant met Business Process Manager

Als de leverancier niet voldoet aan de verwachtingen van klant, is de keus voor een nieuwe leverancier makkelijk. Social media worden gebruikt voor het vragen van meningen en ervaringen over bedrijven, producten en diensten. Hierdoor kunnen goede én slechte ervaringen binnen enkele seconden in een heel netwerk gedeeld worden. Organisaties zijn altijd opzoek naar nieuwe innovatieve manieren om de groei te stimuleren en de stijgende verwachtingen van de klant te voldoen. Om de controle over de kosten te houden is het van belang om de processen te vereenvoudigen.

IBM Business Process Manager helpt medewerkers die bezig zijn met processen te begrijpen hoe de processen daadwerkelijk worden gebruikt in de organisatie. Dit geeft werknemers de controle over de manier van werken door middel van processen.

IBM Business Process Manager heeft een aantal belangrijke innovaties die bijdragen aan de efficiëntie van processen en de business agility te verbeteren. Enkele van deze innovaties zijn:

  • Proces Portaal
  • Proces Centrum
  • Prestatie Datawarehouse
  • Proces Optimalisatie

Download de whitepaper
Wilt u meer te weten komen over de Business Process Manager? Download geheel vrijblijvend de whitepaper over dit onderwerp. De whitepaper gaat verder op de functies en werking van de Business Process Manager.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom BPM ToolsBPM Processen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BPM Processen :  Uitgangspunten bij het bepalen van de visie

Processen beschrijven kan relatief eenvoudig zijn. Er moet worden gewaakt voor valkuilen die ontstaan doordat sommige dingen zeer vanzelfsprekend zijn geworden. Lees nu deel 1 uit de serie whitepapers waarin de drie uitgangspunten worden uitgelegd en met welke valkuilen de organisatie rekening dient te houden.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.