Zet apps in om slimmer en beter samen te werken

FinTech als inspiratie voor betere dienstverlening

Gepubliceerd: 27-03-2019 | Whitepaper | FinTech als inspiratie voor betere dienstverlening

In ons privéleven zijn apps inmiddels behoorlijk ingeburgerd: van mobiel bankieren tot Uber, we maken er allemaal graag gebruik van. Wanneer we naar de werkvloer kijken moeten we concluderen dat apps daar nog niet zo ingeburgerd zijn. En dat is jammer, want net zoals apps ons ondersteunen in ons dagelijks leven kunnen ze dat ook op kantoor. Deze whitepaper neemt een kijkje achter de schermen bij financiële dienstverleners en zet 5 manieren op een rij waar apps een verschil kunnen maken.

Innovatiekracht van FinTech-bedrijven

Om echt het verschil te maken tegenover je concurrenten moet je dus aan de slag met de mogelijkheden die moderne technologie ons bieden. En dat is precies wat de succesvolle FinTech-bedrijven (Financial en Technology) doen. In plaats van een afwachtende houding aan te nemen en vast te houden aan de traditionele dienstverlening zetten zij de branche op hun kop met innovatieve oplossingen, zowel richting hun klanten als intern.

5 x slim aan de slag met apps

De mogelijkheden om apps in te zetten om jouw medewerkers optimaal te ondersteunen zijn eindeloos. Zo dragen apps bij aan:

  1. Procesoptimalisatie
  2. Automatisering
  3. Kennis delen
  4. Verbeteren klanttevredenheid
  5. Risicobeperking

Verbeteren van klanttevredenheid

Chatbots zijn niet nieuw, vaak worden ze ingezet om eerstelijns-vragen van cliënten te beantwoorden. Maar je kan zo’n virtuele assistent ook inzetten om medewerkers te ondersteunen. Heeft een klant een vraag of een nieuw product en moet je het antwoord schuldig blijven? Dan hoef je niet langer een collega of het hoofdkantoor in te schakelen, vraag het aan de digitale assistent. Zo beantwoordt BIA, de zelflerende virtuele medewerker van de Braziliaanse bank Bradesco, 30.000 vragen van medewerkers per dag. BIA begrijpt gesproken Portugees, dus medewerkers hoeven hun vraag niet eens uit te typen.

Wil je weten welke mogelijkheden er nog zijn? Benieuwd hoe jij apps kan inzetten binnen jouw onderneming? Laat je inspireren door deze whitepaper en zet bedrijfsapps op jouw verlanglijst!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Macaw

Al 25 jaar creëren meer dan 250 medewerkers vooruitstrevende technologische oplossingen vanuit onze kantoren in Nederland en Litouwen. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een full service digitale partner.

Profiel Macaw ›
 
 

Downloaden: Zet apps in om slimmer en beter samen te werken

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.