Worden uw management rapportages ook zo weinig gebruikt?


Uit een enquete van Decido uit 2011 blijkt dat 60% van de management rapportages niet of nauwelijks gebruikt worden bij het nemen van management beslissingen. De overall score voor de kwaliteit en bruikbaarheid van rapportages is een krap zesje. Al met al een behoorlijk mager resultaat als het gaat om effectief besturen van de organsiatie.

Hoe zit dat bij u? Heeft uw organisatie de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in Business Intelligence, Datawarehouses of andere vormen van managementrapportages? En heeft u het gevoel dat deze investering niet veel heeft opgeleverd, omdat de mensen in uw organisatie de management rapportages niet gebruiken? Doe dan mee aan het vervolgonderzoek en ontvang gratis de laatste resultaten van het eerdere onderzoek, inclusief de oorzaken waarom rapportages zo slecht worden gebruikt en hoe u dit kunt verbeteren. Tevens ontvangt u een gepersonaliseerde versie, waarin uw ervaringen worden afgezet tegen de benchmark.

Test zelf de effectiviteit van uw management rapportages

Decido Zelfscan De Effectieve Rapportage Scan bevat ca 40 vragen over de kwaliteit van de rapportages zelf en over het gebruik ervan in uw organisatie. Het invullen ervan neemt 5 minuten tijd in beslag. Op basis van uw antwoorden krijgt u direct te zien welke van de 10 meest voorkomende valkuilen op uw management rapportages van toepassing zijn en hoe u scoort ten opzichte van de benchmark. Voor de grootste valkuil krijgt u één of twee concrete verbetertip(s)!

Uitgebreide analyse

Wilt u gratis een uitgebreide analyse van uw organisatie ontvangen op basis van uw antwoorden, dan kunt u na afloop uw gegevens invullen op het contact formulier. U ontvangt binnen 5 werkdagen een pdf met de belangrijkste conclusies. Naast de uitgebreide analyse krijgt u ook het artikel "Effectiviteit managementrapportages schrikbarend laag" toegestuurd.