Toshiba Tec Nederland

Toshiba Tec Nederland

Branche: Document Solutions
Publiceert over: Bedrijfsprocessen en informatiebeheer eenvoudiger, efficiënter en aangenamer maken

De werkplek is aan het veranderen. Hoe gaat je organisatie om met de huidige uitdagingen? Wij helpen graag bij het verbeteren van de manier waarop je organisatie werkt, zodat jij je doelen kunt bereiken.

Toshiba is een wereldwijde technologieleverancier die organisaties helpt hun documentprocessen en informatiebeheer eenvoudiger, efficiënter en aangenamer te maken. Naast de klant, staat ook het duurzaamheid centraal bij Toshiba. Wij neutraliseren de CO2-uitstoot van productie tot print met een uniek programma en we zetten ons in voor de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN.

Wat je kantoor ook nodig heeft, hoe groot je kantoor ook is en met welk doel je ook werkt, Toshiba helpt om veilig, duurzaam en efficiënt te werken.

Volg Toshiba Tec Nederland

9 punten waaraan een document managementsysteem moet voldoen

Eén van de belangrijkste zaken die we dit jaar leerden is het belang van digitalisatie. Elke branche werkte dit jaar versneld aan het inrichten van online samenwerken en online vergaderen. Bij logistieke bedrijven kan je voor online samenwerken niet om een document managementoplossing heen. Wil je weten aan welke punten zo’n systeem zeker moet voldoen? Download dan hier dit handige stappenplan.  Lees verder...

Deze 10 uitdagingen remmen vooruitgang in de logistiek

2020 is het jaar van de online strategie. Gedwongen door de coronamaatregelen gingen bedrijven in een digitale overdrive om in te kunnen spelen op de veranderde situatie. Toch zagen we dat veel logistieke bedrijven het moeilijk hadden om mee te gaan in deze sprong naar online. Een online strategie ontbrak en het werd duidelijk dat een aantal factoren vooruitgang remmen. Lees er meer over in deze whitepaper. Lees verder...